Sırada Kurtuluş Savaşı var

Sırada Kurtuluş Savaşı var

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Filmin yönetmeni Yeşim Sezgin'e 'Çanakkale 1915' filmini sorduk. İki dedesi de Çanakkale gazisi olan Sezgin, 'Çanakkale 1915'in bir başlangıç olduğunu söyledi.

Filmin yönetmeni Yeşim Sezgin'e 'Çanakkale 1915' filmini sorduk. İki dedesi de Çanakkale gazisi olan Sezgin, 'Çanakkale 1915'in bir başlangıç olduğunu söyledi. Sezgin, filmi çok zor şartlarda ve yürekleriyle hissederek çektiklerini nbsp;belirterek, oyuncuların da olayları bizzat yaşadığını söyledi. nbsp;Sezgin, fimde neden başrol olmadığını da şöyle izah etti: "Bütün savaşı anlatmaya çalıştık. Savaşın içinde çok fazla hikaye var, olayların tamamını anlatmak çok zor. Alışılanın dışında bir veya iki kahramanın etrafında dönen bir sinema hikayesi gibi görünmediği için başrolsüzmüş gibi gelebilir. Oysa bütün kahramanlar başrolde, hepsinin hikayesi kendi içinde ayrı ayrı zengin. Tarihî filmlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu iyi bir gelişme." nbsp;
Sezgin, bir sonraki filminin 'Kurtuluş Savaşı' olacağını söyledi. nbsp;

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...