Yerin 500 metre altında ilk iftar

/ Kaynak: İHA
Yerin 500 metre altında ilk iftar

Politika Haberleri  / İHA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Amasya Yeni Çeltek Kömür İşletmesi'nde yerin yaklaşık 500 metre altında işçilerle birlikte Ramazan ayının ilk iftarını yaptı.

##tgvideo##


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ramazan'ın ilk iftarını maden işçileri ile birlikte yerin 500 metre altında yaptı. Bakan Taner Yıldız, kendisi için hazırlanmış menü yerine işçilerle birlikte kuru soğan, yoğurt, haşlanmış tavuk, domates ve peynir yedi.

Bakan Yardımcısı Murat Mercan, Vali Celil Öz, milletvekilleri Naci Bostancı ve Avni Erdemir, AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Başkanı ve Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Türk-İş Genel Başkanı Mehmet Kumru ile birlikte yerin yaklaşık 500 metre altında kömür ocağında çalışan işçilerin yanına indiler. nbsp;

Bakan Taner Yıldız, "Ramazan'ın bütün kalplerimize, şefkati, merhameti, paylaşmayı, bölüşmeyi, zengin fakir ayrımı yapmaksızın bütün vatandaşlarımızla beraber bir arada olmayı kalplerimize yerleştirmesinin uyun olduğunu düşünüyorum" dedi.

Suriye'de yaşanan olaylara dikkat çeken Bakan Yıldız, "Bölgemizdeki istikrarın bir gerekçesi olsun bu Ramazan. Orada zulüm gören Müslümanların da inşallah kurtuluşuna vesile olsun. Oradaki idarecilerin kalplerine şefkat ve merhamet gelsin ki, her gün 200 - 300 kişinin öldüğü bir ortamın mutlaka suhulete kavuşması lazım" diye konuştu.

İftar yemeğinden sonra maden işçileri, Bakan Yıldız'a ziyaretinin anısına çeşitli hediyeler verdi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...