Fedakâr Ersan Gülüm, imzayı attı

Fedakâr Ersan Gülüm, imzayı attı

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş, Ersan Adem Gülüm ile sözleşme yeniledi. Gülüm'ün garanti parası 1 milyon 200 bin avrodan 750 bin avroya, maç başına ücreti de 20 bin avrodan 12 bin avroya indirildi

Ekonomik sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta nbsp;ücretinde indirim yapılmasını kabul eden Ersan Adem Gülüm'ün sözleşmesi yenilendi. Düzenlenen törende imzayı atan Gülüm, nbsp;şunları söyledi: nbsp;"Beşiktaş Kulübü benim zor günlerimde hep yanımda oldu. Bu nedenle ben de bana gösterilen ilgiye böyle bir fedakârlık yaparak karşılık vermem gerektiğini düşündüm. Ben Beşiktaşlıyım, kulübümüze yardımım olduysa ne mutlu bana. Beşiktaş zor günlerden geçiyor fedakarlık yapmamız gerekiyor." nbsp;Ersan Adem Gülüm'ün sözleşmedeki garanti ücreti 1.200.000 avrodan 750.000 avroya, maç başı ücreti ise 20.000 avrodan 12.000 avroya indirildi; maç başı ücreti 40 maçla sınırlandı.
nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...