Öğrenci kavgası ölümle sonuçlandı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Öğrenci kavgası ölümle sonuçlandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ağlasun Meslek Yüksekokulu'nda okuyan 3 öğrenci arasında çıkan kavgada bir öğrenci kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

Sabah 03.00 sıralarında Ağlasun ilçesi Çınar Mahallesi'nde bir apartmanda oturan Ağlasun Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü öğrencisi Davut Özsoy ile Muhasebe Bölümü öğrencisi 22 yaşındaki M.D. ve ev arkadaşı İşletme Bölümü öğrencisi M.T. arasında tartışma çıktı. Tartışma kavga dönüşünce Muhasebe Bölümü öğrencisi 22 yaşındaki M.D., 23 yaşındaki Davut Özsoy'u kalbinden bıçakladı. Olayı duyan apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine gelen 112 ekipleri tüm müdahalelerine rağmen 23 yaşındaki Davut Gülsoy'u kurtaramadı. Üniversite öğrencisi Davut Gülsoy'un cenazesi Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken,M.D. ise gözaltına alındı. Polis olaydan sonra kaçan M.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...