Avusturya'da askeri araçlar kundaklandı

/ Kaynak: AA
Avusturya'da askeri araçlar kundaklandı

DÜNYA Haberleri  / AA

Avusturya'nın Oberösterreich eyaletindeki kışlanın garajına sızan kişi veya kişilerin çıkardığı yangında 7 aracın yandığı bildirildi.

Avusturya'nın Oberösterreich eyaletindeki kışlanın garajına sızan kişi veya kişilerin çıkardığı yangında 7 aracın yandığı bildirildi. Hörsching adlı kışlanın garajına gece sızdıkları tahmin edilen kişi veya kişilerin askeri bir kamyonu ateşe verdiği ve yangının diğer araçlara da sıçrayarak toplam 7 aracı kullanılamaz hale getirdiği belirtildi.
Kışlanın garajındaki kundaklama sırasında birlik komutanının makam aracının da yandığını belirten yetkililer, olayın faillerinin bulunması için Terörle Mücadele ve Anayasayı Koruma Teşkilatı'nın soruşturma başlattığını bildirdi. Olay sırasında can kaybı olmadığı, ancak büyük miktarda maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...