Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ertuğrul Sağlam istifa etti

/ Kaynak: AA
Ertuğrul Sağlam istifa etti

FUTBOL Haberleri  / AA

İstifa kararını açıklayan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam,bugün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile görüşecek ve basın toplantısı düzenleyecek.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda hafta içi Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen, önceki gün de Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-1'lik skorla boyun eğen Bursaspor'da,dün akşam saatlerinde istifa sürprizi yaşandı. nbsp;
Sağlam'ın öğle saatlerinde basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.
Kulüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre,dün akşam yöneticilere istifa kararını açıklayan Sağlam, bugün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile görüşecek, daha sonra da basın toplantısı düzenleyecek. Yazıcı ile Sağlam'ın görüşmesi, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşecek.
Bu arada, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 29 Ocak'ta deplasmanda Tabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor'un,bugün Trabzon'a gideceği, takımın başında da yardımcı antrenör Mutlu Topçu'nun yer alacağı bildirildi.


Resmi yazı ulaşmadı
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Sağlam'ın istifasına ilişkin henüz kendisine ulaşmış resmi bir yazı bulunmadığını belirtti.
Konuyu kapsamlı bir şekilde ele alacaklarını ifade eden Yazıcı, ''Bazı sözlü şeyler olmuş, bugünbu konuyu kendisiyle görüşeceğiz. Yarın gerekli açıklama yapılır'' diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, bugün saat 13.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...