Cem Yılmaz'dan twit var!

- Güncelleme:
Cem Yılmaz'dan twit var!

Magazin Haberleri

Twit atmadığı halde takip edilen hatta Türkiye'de ilk sıralarda olan Cem YIlmaz, evliliğinden kısa bir süre sonra balayından ilk twitlerini attı.

2 milyondan fazla takipçiye ulaşan ve hiç twit atmadığı için eleştirilen Cem Yılmaz, evlendikten kısa bir süre sonra balayından ilk twitlerini attı. nbsp;

İşte o twitler...
Ferzan Özpetek'den "Magnifica Presenza" filmi "Şahane Misafir" adıyla 6 Nisan'da Türkiye'de sinemalarda...
Dileyen Türkçe, dileyen orjinal dilinde İtalyanca izleyebilecek. nbsp;

Cem Yılmaz'ın Twitter hesabı: @CMYLMZ

Magnifica Presenza nbsp;
"Magnifica Presenza nbsp;Ferzan Özpetek'in 9. filmi. Bugüne kadar Hamam, Harem Suare, Cahil Periler, Karşı Pencere, Kutsal Yürek, Mükemmel Bir Gün, Bir Ömür Yetmez ve Serseri Mayınlar gibi başarılı filmlere imza atan Özpetek, Türkçe ismi "Şahane Misafir" olarak belirlenen son filmi "Magnifica Presenza'' ile iddialı... Filmin galası bugün İtalya'da. Türkiye'de ise 6 Nisan'da vizyona girecek.

##Video## nbsp;

FİLMİN KONUSU
Pietro, 28 yaşında çekingen ve duygusal bir gençtir. Aktör olma hayalinin peşinden Sicilya'dan Roma'ya gelmiştir. Önceleri avukatlık eğitimi alan ve oldukça yoğun bir duygusal hayatı olan kuzeni Maria'yla bir daireyi paylaşır.Ancak aralarındaki yıpratıcı ilişki çok geçmeden delikanlıyı başka arayışlara itecek ve kendisini biraz eski hatta tarihi bir daireye balıklama atmasına neden olacaktır. Ne yazık ki, Pietro burada da aradığı huzuru bulamayacaktır, zira kısa bir zaman sonra bu evde de yalnız olmadığını keşfedecektir. Peki nedir ya da kimdir bunlar? Keşfettikçe ya da onlarla karşılaştıkça başta korksa da giderek bir bağ kurulmaya başlayacaktır bu gizemli konuklar ve genç adam arasında. Ferzan Özpetek'in son filmi "Magnifica Presenza" ya da Türkçe adıyla "Şahane Misafir" in konusu kısaca bu şekilde özetlenebilir. Uzun yıllardır İtalya'da yaşayan yönetmenin bu son filmini Türk izleyici açısından biraz daha cazip hale getiren, kuşkusuz ki filmde Cem Yılmaz'ın da rol alıyor olması. Bu hususun ne kadar önemli olduğunun ayırdında bulunan yapım şirketinin filmin Türkiye'deki gösterimleri için ayrı bir afiş hazırlattığını ve burada Cem Yılmaz'ı ön plânda kullanacağı da gelen bilgiler arasında. Film 16 Mart Cuma İtalya'da, Mart sonunda da Türkiye'de vizyona giriyor.

Filmin künyesi Magnifica Presenza
Yönetmen: Ferzan Özpetek Senaryo: Federica Pontremoli, Ferzan Özpetek Görüntü yönetmeni: Maurizio Calvesi Oyuncular: Elio Germano (Pietro), Paola Minaccioni (Maria), Cem Yılmaz (Yusuf Antep)






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...