En bonkör takım Beşiktaş!

En bonkör takım Beşiktaş!

FUTBOL Haberleri

Finansal sıkıntıdan dolayı Avrupa'dan 1 yıl men cezası alan Beşiktaş, durduk yerde eskileri zengin ediyor.

Mali disipline uymadığı gerekçesiyle sezon başında Avrupa'dan 1 yıl men edilen Beşiktaş, eski defterlerden bir türlü kurtulamıyor. Daha önce Del Bosque'ye nbsp;8 milyon euro tazminat ödemek zorunda bırakılan Beşiktaş, son olarak CAS'tan gelen Ferrari haberiyle sarsıldı. 2009 yazında Beşiktaş'a 4.5 milyon euro bonservis ücreti ve yıllık 2.5 milyon euro gibi bir parayla 4 yıllık imza atan İtalyan oyuncu, 8 aydır alacaklarını alamadığı sebebiyle kulübüyle sözleşmesini tek taraflı feshetmiş ve CAS'a başvurmuştu. Önceki gün sonuçlanan davada kazanan Ferrari olurken, Beşiktaş'ın eski futbolcusuna 7.8 milyon euro ödemesine karar verildi. Sair masraflar ve faiziyle birlikte bu rakam siyah-beyazlı kulübe 8.157 milyon euroya mal olacak. nbsp;

ORMAN: İTİRAZ EDECEĞİZ
Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, karar itiraz edeceklerini söyledi. Orman, davanın daha önce açıldığını ve kendilerinin ellerinden gelen hukuksal mücadeleyi yaptıklarını söyleyerek, "Sporcunun avukatları ile konuşup uzlaşmaya çalıştık, oturup konuştuk. Tamer Kıran İtalya'ya gittiğinde de oyuncuyla konuştu. Ama uzlaşma zemini bulunamadı. Meblağlar yükseldi. Aslında o zaman düşünmüştüm bu meblağlarda uzlaşsaydık diye ama o zaman da 'bu dava kazanılacaktı siz bu paraları boşu boşuna verdiniz' diyeceklerdi. Çünkü şu anki cezayla arada kalan fark çok azdı. Bundan sonra bir üst mahkemeye başvuracağız ve hukuksal süreç devam edecek" dedi. nbsp;

5 AY ÖNCE ÖDESEYDİ
Siyah-beyazlı kulüp, 5 ay önce Ferrari'nin avukatı ve menajeri ile görüşüp 4 milyon 180 bin euro karşılığında anlaştı ancak siyah-beyazlıların taksit teklifi üzerine anlaşma bozuldu. Beşiktaş eğer 5 ay önce bu parayı peşin olarak ödeseydi, Ferrari CAS'a açacağı davadan vazgeçecek ve bugün ortaya çıkan 8 milyon euroluk tazminat tehlikesi ile karşı karşıya nbsp;kalmayacaktı.

Eski Divan Kurulu Başkanı nbsp;Şeref Nasır, Yıldırım Demirören'i suçladı nbsp;

BU TÜR nbsp;
FELAKETLERE ALIŞIĞIZ

Beşiktaş eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, "Tebligat gelir gelmez bir ay içerisinde bu parayı ödemek zorundayız. Ama geriye dönüp baktığımızda acaba hukuken bu işler araştırılıyor mu, bir itiraz hakkımız var mı gibi soruları ilemiyorum. Sayın Demirören'in bize verdiği felaketlere alışığız. nbsp;İnşallah ödeyebiliriz. Del Bosque ve arada nbsp;kimsenin bilmediği ufak tefek birçok ödemeler nbsp;nasıl yapıldıysa, Beşiktaş Kulübü, bunu da nbsp;ödeyecek. Ama ileride İnşallah bunun nbsp;hesabı sorulur" dedi.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...