Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çifte piyango

Çifte piyango

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'da gözden çıkarılan Milan Baros'a Katar ve ABD'den, Pino'ya da ülkesi Kolombiya'dan talipler çıktı.


Milan Baros, Albert Riera, Bogdan Stancu ve Juan Pablo Pino'dan kurtulmak isteyen Galatasaray'a iki iyi haber birden geldi. Son olarak Dany'nin transferiyle birlikte kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 10'a yükselen sarı-kırmızılılarda, alınması düşünülen yeni lejyonerler için yer açmaya çalışan yönetim, Baros ve Pino'ya talip çıkmasıyla rahat bir nefes aldı. Euro 2012'de gösterdiği etkisiz performansla yönetimin hayallerini suya düşüren Baros'un menajeri Pavel Paska, Çek basınına yaptığı açıklamada, futbolcusuna Katar ve ABD'den tekliflerin olduğunu açıkladı. Baros'un her zaman transfer piyasası yüksek bir isim olduğunu dile getiren Paska, önümüzdeki hafta Galatasaray'la masaya oturacaklarını vurgulayarak, "Özellikle ABD'den gelen teklifler çok ciddi" ifadelerini kullandı.

YENİLER, ESKİLERİ BEKLİYOR
Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına kiralanan Pino'ya da ülkesi Kolombiya'dan talip çıktı. Tatil için ülkesinde bulunan Pino, Millonarios'un kendisine teklif yaptığını açıklayarak, "Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmem var. Eğer kulüp değiştirecek bir durumum olursa Millonarios benim için iyi bir tercih olacaktır" diye konuştu. Önceki gün "Oyuncu alırken bir yandan da satım yapmanız lazım, Yabancı sınırlaması doğal olarak bizi zorluyor" ifadelerini kullanan Başkan Ünal Aysal'ın, her konuda anlaşma sağlanan Assaidi ve Melo'nun imzasını bu yüzden geciktirdiği ileri sürüldü. Gönderilmek istenen lejyonerlerin bunu bir koz olarak kullanmasından endişe eden yönetimin, bu oyuncuların satışının gerçekleşmeden yeni isimlere imza attırmayı düşünmediği öğrenildi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...