Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Meireles ile ön sözleşme imzalandı" iddiası

"Meireles ile ön sözleşme imzalandı" iddiası

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe, transfer sezonunun kapanmasına 1 haftadan kısa bir süre kala Avrupa çapında ses getirecek bir bomba patlamaya hazırlanıyor: Raul Meireles!

Yaklaşık 3 aydır orta sahanın ortasına oyunu çift yönlü oynayabilecek bir yıldız bakan sarı-lacivertliler, aradığı futbolcuyu İngiltere'de buldu. Valencialı Tino Costa'yla görüşmeleri bir süredir askıya alan ve transfer harekâtını gizliden gizliye yürüten F.Bahçe, son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea'nin Portekizli yıldızının avukatlarıyla ön protokol imzaladı.
Sözleşmenin F.Bahçe'nin bugün Spartak Moskova'yı eleyip Devler Ligi'nde gruplara kalması halinde direkt olarak devreye gireceği ve Meireles için Rusya'nın Zenit takımının da pusuda beklediği öğrenildi. Vatan'ın ele geçirdiği ön protokolde Meireles'in avukatı "F.Bahçe ile oyuncumuzun transferi ihtimali üzerine görüşülmektedir. F.Bahçe kulübüyle transfer ya da kiralama olmak üzere, şartlar ve kişisel istekler konusunda görüşmeler devam etmektedir" ifadelerine yer verirken sarı-lacivertlilerin bu konuda hâlâ kararsız olduğu kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.

HOCA SİNYALİ VERDİ
İngiliz temsilcisiyle 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Meireles'in bonservisiyle mi yoksa kiralık mı alınacağı yönündeki son kararı yönetimin vereceği öğrenildi.
Öte yandan dün düzenlediği basın toplantısında transfer konusuna da değinen teknik direktör Aykut Kocaman şu sözlerle transferin Devler Ligi'ne endeksli olduğunun ipuçlarını vermişti: "Transfer biraz da tura bağlı. İhtiyacımız var. Ancak transfer kolay bir olay değil. Pek çok etken var. 5 Eylül'e kadar da zamanımız var. Ben bütün gücümüzle transferi bitirmek için gereken çabayı göstereceğimizi biliyorum. Olmazsa da bu durumdan şikâyetçi olmam." (Vatan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...