HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fanatik G.Saraylı Fatma Nine hayatını kaybetti

Kaynak:
- Güncelleme:
Fanatik G.Saraylı Fatma Nine hayatını kaybetti

Futbol Haberleri  / 

Artvin'in Şavşat İlçesi'ne bağlı Çukur Köyü'nde yaşayan ve Galatasaray'la yaşıt fanatik taraftar 107 yaşındaki Fatma Çolak bugün vefat etti.

Fanatik Galatasaray taraftarı olan Fatma Çolak, Galatasaray'ın kurulduğu 01.07.1905'de dünyaya geldi. İki çocuğu, 20 torunu bulunan Fatma Çolak en büyük hayali olan takımının kuruluşunun 105'inci yılında Ali Sami Yen Stadı'nda 17 Ekim Pazar 2010 günü oynanan G.Saray- A.Gücü maçını da izlemişti. nbsp;Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın davetlisi olarak Ali Sami Yen Stadı'nda ağırlanan Fatma Nine takımının ilk kez bir maçını izlemişti. Karşılaşma öncesi saha içinde kendisi için özel tören düzenlenen Fatma Çolak'a, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat tarafından kupa hediye edilmişti. Üzerinde 105 numaralı Galatasaray forması ile saha kenarına kadar gelerek, burada futbol topuna vuruş yapan Fatma Çolak, daha sonra tribüne çıkıp maçı izlemişti. nbsp;Fatma Çolak yarın doğup yaşadığı Şavşat İlçesi'ne bağlı Çukur Köyü'nde toprağa verilecek.

Futbol
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...