Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Şaş'la ilgili şok iddia

- Güncelleme:
 Hasan Şaş'la ilgili şok iddia

Futbol Haberleri

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde kafasının yarıldığı iddia edilen Galatasaray antrenörü Hasan Şaş'la ilgili şok iddia!..

Ezeli derbide tribünden gelen bir yabancı cisimle kafasının yarıldığı öne sürülen Galatasaray antrenörü Hasan Şaş'ın sinirlenip elini yedek kulübesine vurarak kestiği ve kanayan elini başına sürdüğü iddia edildi. nbsp;Fenerbahçe cephesi, bunu Lig TV kameralarının da görüntülediğini savundu. nbsp;1907Haber.com'un haberine göre, aynı zamanda Galatasaray menajeri Şükrü'nün maç boyunca tribünlere arkasına dönüp, eliyle 9 işareti yaparak, iki takım arasındaki 9 puanlık farkı hatırlattığı ve nbsp;taraftarları tahrik ettiği ileri sürüldü.

HASAN ŞAŞ'TAN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, bu iddiayla ilgili açıklamalarda bulundu. nbsp;Konu hakkında GS TV'ye açıklamalar yapan Hasan, "Çıkan haberleri okudum, beni çok üzdü. Yıllarca burada hizmet yaptık. Böyle şeylere itibar etmeyeceğimi bilmeleri gerekir. Zaten görüntülerde de görülüyordur. Biz kimseyi germemeye çalışıyoruz, bu yüzden açıklama da yapmadık. Fatih Hoca'ya da yapılmış bir şey var ama üstünü kapattık; sadece ortam gerilmesin diye. Saha içinde olan sahada kalır. Bu haberler olmasa açıklama yapmayacaktım. Hakkımı arayacağım falan da demiyorum. Her şey ortada" şeklinde konuştu. nbsp;Bu cisimleri atan kişilerin yakalanmaması hakkında sorulan soruyu cevaplayan yardımcı antrenör, "Ben polis değilim. Bunları biz yakalayamayız. Çünkü ortamı germek istemiyorum" sözleriyle açıklamasını noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...