PFDK, Fatih Terim'e 3 maç ceza verdi

- Güncelleme:
PFDK, Fatih Terim'e 3 maç ceza verdi

Futbol Haberleri

PFDK, Trabzonspor maçından sonra hakemlere ağır sözler sarf eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 3 maç ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Trabzonspor maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verdi. nbsp;
nbsp;Fatih Terim, şampiyonluk yolunda iki altın puan kaybettikleri Trabzonspor maçından sonra öfkesine hakim olamamış ve karşılaşmadan sonra soyunma odalarının girişinde beklediği hakemlere, el-kol hareketleriyle birlikte ağır sözler söylemişti. nbsp;Hakem Tolga Özkalfa, Terim'in sözlerini raporuna yazmış ve sarı-kırmızılı teknik adam nbsp;Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. PFDK, bugün kararını verdi ve Terim'e 3 maç ceza verdi. Tecrübeli hoca, nbsp;Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda son iki haftadaki Beşiktaş ve Fenerbahçe derbilerinde takımının başında sahaya çıkamayacak. nbsp;


Mehmet Ali Birand'dan karara sert tepki...

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan , PFDK'nın aldığı kararı twitter üzerinden sert bir dille eleştirdi. Birand, "PFDK' nin Fatih Terim'e 3 mac ceza vermesi bir ayıptır. Bu tutum federasyonun Galatasaray'a savaş açtığının en belirgin işaretidir. Yazıklar olsun" dedi.











UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...