Aybaba'dan Baros ve Webo açıklaması

Aybaba'dan Baros ve Webo açıklaması

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, transfer döneminde siyah-beyazlı takımla ismi geçen futbolcularla ilgili olarak açıklama yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, NTV Spor'da katıldığı canlı yayında transfer çalışmaları hakkınde önemli açıklamalar yaptı. nbsp;Samet Aybaba, Anderlecht'ten Milan Jovanovic ile ilgilendikleri şeklinde çıkan haberler üzerine net bir açıklama yaptı. Aybaba, Jovanovic'in transfer listelerinde olmadığını belirtti.

BAROS VE WEBO İÇİN NET KONUŞTU!
Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü, basında çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Pierre Webo ve Galatasaraylı Milan Baros ile de net ifadeler kullandı.
Sarı-kırmızılı futbolcu hakkında açıklama yapan Aybaba, Baros ile ilgili görüşmemiz olmadı" derken; Webo için ise "Yönetici arkadaşlarımız görüştü. Ancak bir sonuç alamadık ve vazgeçtik" dedi.

QUARESMA VE ERNST'E FORMA YOK
Canlı yayında yeni sezon öncesinde iddialı olduklarını dile getiren Samet Aybaba, Ricardo Quaresma ve Fabian Ernst'i takımında düşünmediğini tekrarladı. Aybaba ayrıca Ospina için ise gerekli çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...