Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5,5 gün boyunca bilgisayar oyunu oynadı

5,5 gün boyunca bilgisayar oyunu oynadı

TEKNOLOJİ Haberleri

Avustralya'da bilgisayar oyunları müptelası Okan Kaya (28), 5,5 gün boyunca 'Call of Duty: Black Ops 2' oyununu oynayarak dünya rekoru kırdı. Kaya, toplam 135 saat, 50 dakika oyun oynadı.

Sidney'de yaşayan Türk kökenli Okan Kaya, daha önceki 120 saat, 7 dakikalık dünya rekorunu maziye gömdü. nbsp;
Zorlu rekor denemesine salı günü başlayan Kaya'nın her saat 10 dakika mola vermesine müsaade edildi. Kaya, bu aralarda enerji içecekleri içerek ayakta kalmaya çalıştı ve hafif gıdalar yedi. İnternet perakendecisi 4Cabling şirketinde satış müdürü olarak görev yapan Kaya, "Ellerime kramp girdi. Sürekli kontrolümü kaybetmemek için çalıştım" dedi. nbsp;
Guinness, saat başı 10 dakikalık molaların biriktirilip kullanılabilmesine de imkan verdiği için Kaya bu süre zarfında birkaç saat uyuyabildi.
Bu sene Tayvanlı bir genç de 40 saatlik Diablo 3 maratonu sırasında ölmüştü. nbsp;
Call of Duty: Black Ops 2 oyunu, piyasaya çıktığı gün 8 milyon satıldı. Oyun, bir günde elde edilen kazanç bakımından Harry Potter ve Star Wars filmleri de dahil tüm eğlence ürünlerini geride bıraktı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...