Zafer Aydoğdu, Manisaspor'da

/ Kaynak: İHA
Zafer Aydoğdu, Manisaspor'da

FUTBOL Haberleri  / İHA

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, transfer sezonunun son gününde Kayseri Erciyespor'dan savunma oyuncusu Zafer Aydoğdu'yu 1 yıllığına renklerine bağladı.

29 yaşındaki defans oyuncusu sağlık kontrolünden sonra Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen tören ile 1 yıllık Ege ekibine imza attı. Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Gencay Esendağ'ın katıldığı törende konuşan Zafer Aydoğdu, "Büyük bir camiaya geldim. Genç bir takımız. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Manisaspor'da başarılı olmak istiyorum" dedi. Gümüşhane, Maltepe, A.Sebatspor, Mardin, Şanlıurfa, Sakarya ve Kayseri Erciyes formaları giyen Zafer Aydoğdu, geçtiğimiz sezonun devre arasında Sakaryaspor'dan Kayseri ekibine transfer olmuştu. Zafer, mavi-siyahlı formayla çıktığı 10 maçta 463 dakika sahada kaldı. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...