100 dakika süren heyecan

- Güncelleme:
100 dakika süren heyecan

Voleybol Haberleri

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi Play-Off eşleşmelerinde A Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, grubundaki üçüncü ve son maçında Galatasaray'ı 3-1 yendi.

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi Play-Off eşleşmelerinde A Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, grubundaki üçüncü ve son maçında Galatasaray ile karşılaştı. 100 dakika süren nefes kesen mücadele sırasında çıkan olaylar yüzünden karşılaşmaya bir süre ara verildi

Toplam 100 dakika süren mücadelede rakibini 21 - 25, 25 - 17, 29 - 27, 25 - 16'lık setlerle 3 - 1 mağlup eden sarı - lacivertli ekip grubunu lider tamamlayarak, yarı finale yükseldi.

A Grubu'nun lideri olan Fenerbahçe Universal B Grubu'nda liderlik için mücadele eden Vakıfbank Türk Telekom, Eczacıbaşı maçının mağlubu ile Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

OLAYLAR ÇIKTI MÜCADELE DURDU

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Etabı'nda Şampiyonlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Universal, CEV Cup finalisti Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti.

İlk sette skor 10-4 Galatasaray'ın lehineyken her iki takım taraftarlarının da karıştığı olaylar nedeniyle karşılaşmaya uzun süre ara verildi. Yaklaşık 1 saat 20 dakika duran karşılaşma, Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer'in taraftarlara yönelik mikrofonla yaptığı uyarının ardından yeniden başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...