Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Memursen: Kriz varsa bedelini ödeyelim

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Memursen: Kriz varsa bedelini ödeyelim

Ekonomi Haberleri  / AA

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, ''Bu ülkede kriz varsa sonuna kadar bedeli ödeyelim. Ama kriz yok, Türkiye büyüyorsa, bu büyümeden de payımızı hakkımızı alalım'' dedi

nbsp;
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, ''Bu ülkede kriz varsa sonuna kadar bedeli ödeyelim. Ama kriz yok, Türkiye büyüyorsa, bu büyümeden de payımızı hakkımızı alalım'' dedi. Gündoğdu, Erzurum Kültür Merkezi'nde düzenlenen, Eğitim-Bir-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, sendikalarının 1992 yılında rahmetli Mehmet Akif İnan'ın öncülüğünde kurulduğunu anımsatarak, ''niçin'' sorusuna onlarca cevap ürettiğini söyledi.

O gün ''niçin'' sorusuna cevap verdikleri için Memur-Sen'de 650 bin, Eğitim-Bir-Sen'de ise 230 bin üyeye ulaştıklarını ifade eden Gündoğdu, ''Birinci gerekçemiz vesayeti deşifre etmek. Hem Türkiye hem dünya için geçerli. Türkiye'de yüzde 90 vesayet deşifre edildi. Bunda da sivil toplum örgütü olarak her zaman en önde Memur-Sen bulundu. İnşallah dünya vesayetinin de sona ermesi için daha güçlü imkanlarımız olur'' diye konuştu. Bugün süper güç kavramı içerisinde Amerika'nın birinci sırada yer aldığını belirten Gündoğdu, şunları kaydetti: ''Bir film vizyona giriyor. Filmin senaristi, oyuncusu, hayata geçirenleri, izleyenleri alkışlayanları bunu bir din adına yapıyorlar. Ya Yahudilik ya Hristiyanlık. Filmin içeriği Hz. Muhammed'e hakaret. Ve bunu kendilerine göre bir şeriatın emri olarak yapıyorlar. Esasen bunun insan hakları boyutuyla bir dine saldırı olduğunda, insanlarının bütün vicdanlı fertleri hem fikirken, oradaki kapitalizmin, emperyalizmin siyonizmin uşakları ve sözcüleri, buna göz yumuyorlar, buna destek oluyorlar. Bunun arkasında ırkçılık var, bunun arkasında siyonizm var.''

-''Eğitim sorunun lokomotifi öğretmen''-

Obama'nın dışlanmış bir rengin temsilcisi olduğunu savunan Gündoğdu, ''Amerika'nın vesayetçi yönetimi, kendi sömüren, kan döken, kan dökenlere sponsor olan anlayışına hizmet etmeyecek birisini asla devletlerinin başına getirmezler. Obama'nın keşke ten renginin siyahlığı, beyazlığı değil de icraatı beyaz olaydı. Ama Obama'dan beyaz icraat beklemek, dünyanın vesayet sisteminin başındaki yaklaşımları görmemek demektir'' diye konuştu. Aynı Allah'a aynı Peygamber'e aynı kitaba inanan insanlar arasına nifak tohumu ekildiğini ifade eden Gündoğdu, ''Ülkemizde nifak varsa, çok daha uyanık olmak zorundayız. Batının demokrasisi bile çifte standartlı, sadece medeniyeti değil'' ifadelerini kullandı. Gündoğdu, ''Kriz varsa sonuna kadar bedeli ödeyelim. Ama kriz yok, Türkiye büyüyorsa, bu büyümeden de payımızı hakkımızı alalım. Türkiye'de en önemli sorun eğitim sorunu. Eğitim sorununun lokomotifi öğretmen'' dedi.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...