Chelsea, Muslera'nın peşinde

- Güncelleme:
Chelsea, Muslera'nın peşinde

Futbol Haberleri

Rus milyarder Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, uzun süredir gündeminde olan Galatasaray'ın kalecisi Muslera için somut adımlar atmaya hazırlanıyor.

Galatasaray formasıyla Süper Lig'de bu sezon 15 maçı gol yemeden tamamlayarak kulüp tarihine geçen Fernando Muslera, Manisa deplasmanını iple çekiyor. Uruguaylı kaleci Manisa'da da kalesini gole kaparsa, Taffarel ve Mondragon'la birlikte ortak olduğu rekorun tek sahibi olacak! nbsp;

Genç file bekçisinin başarılı performansı transfer söylentilerini de beraberinde getiriyor. Sezon başında 5 yıl için 50 milyon TL'yi bulacak maliyetle Lazio'dan transfer edilen Fernando Muslera'nın bu performansı, Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatinden kaçmadı.

Rus milyarder Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, uzun süredir gündeminde olan Galatasaray'ın 25 yaşındaki file bekçisi için somut adımlar atmaya hazırlanıyor. Çek kalecisi Cech ile yollarını ayıracak olan İngiliz devi, 1 numarayı Muslera'ya teslim etmekte ısrarlı. Transfere 100 milyon Euro'nun üzerinde bütçe ayıracak Chelsea'nin Muslera için Galatasaray'a 25 milyon Euro önereceği söylentisi, bomba etkisi yarattı.

İMPARATOR 'KAL' DEDİ AMA...
Uruguaylı kaleci hakkında gelişmelerden haberdar olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, geçen hafta Muslera ile özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Terim'in "Sana teklifler olduğunu biliyorum ama sen bize daha çok lazımsın. Ligde şampiyonluğa gidiyorum ama bizim asıl hedefimiz Avrupa'da başarı olmak. Bunu gerçekleştirmek için de sana ihtiyacımız var" diyerek Muslera'yı ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

BREZİLYA'DAN DÖNDÜ, TERİM'E RAPORU VERDİ
Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği üzerine 10 gün önce Brezilya'ya giden Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala, önceki gece İstanbul'a döndü ve dün öğle saatlerinde soluğu Florya'da aldı. Brezilya'da izlediği hücuma dönük oyuncularla ilgili ayrıntılı bir rapor hazırlayan Davala, antrenman sonrası Fatih Terim ile özel olarak görüştü. Ümit Davala, Taffarel'in önerisi sonrasında birkaç oyuncuyu takip etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...