UEFA'dan Arsene Wenger'e 3 maç ceza

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
UEFA'dan Arsene Wenger'e 3 maç ceza

Futbol Haberleri  / AA

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Milan maçından sonra hakem hakkında yaptığı açıklamalar sebebiyle Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından 3 maçtan men cezasına çarptırıldı.

UEFA'dan yapılan açıklamada, Wenger'in, Milan'ın 4-0 kazandığı Şampiyonlar Ligi maçından sonra karşılaşmanın Slovenyalı hakemi Damir Skomina hakkında kullandığı ifadelerin uygunsuz olduğuna kanaat getirildiği ve 3 maçtan men cezasının yanı sıra 53 bin dolar para ödemesine hükmedildiği bildirildi. nbsp;
nbsp; Wenger, UEFA tarafından daha önce de iki kez benzeri cezalara çarptırılmıştı. Fransız teknik direktörün temyize gitme hakkı bulunuyor. nbsp;Wenger, Şampiyonlar Ligi'nden elenmeleriyle sonuçlanan Milan eşleşmesinin ikinci ayağının ardından maçın hakemine büyük tepki göstermişti. Fransız menajer, hakemin bütün takdir haklarını Milan'dan yana kullandığını vurgularken, "Hakemden hiç ama hiç memnun değilim. Özellikle orta sahadaki mücadelelere sürekli faul çaldı. Bunu gören Milan oyuncuları, her temasta yere düşmeye başladılar" şeklinde konuşmuştu.

Futbol
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...