Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Aydın, Silivrililer'i kızdırdı

Emre Aydın, Silivrililer'i kızdırdı

MAGAZİN Haberleri

Silivri'nin 51. Yoğurt Festivali'nde sahne alan Emre Aydın, basına ve hayranlarına fotoğraf ambargosu koyunca tepki çekti.

Pop müziğinin son yıllarda büyük çıkış yakalayan isimlerinden Emre Aydın, Silivri'nin 51. Yoğurt Festivali'nde sahne aldı. Yaklaşık 20 bin vatandaş, saatler öncesinde konser alanını doldururken; Emre Aydın'ın kaprisleri hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Basına ambargo koyan, hiçbir görüntü ve fotoğraf çekimi yaptırmayan şarkıcı, binlerce hayranına da aynı tutumu sergiledi. nbsp;Aydın'a çiçek vermek isteyen miniklere bile izin verilmedi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu tutuma tepki olarak, erken saatlerde konser alanını terk etti. Vatandaşlar ise genç sanatçıya sitem ederek "Bu yerlere bizler sayesinde geldin. Biraz dikkatli ol. Böyle yaparsan şöhret basamaklarından çabuk inersin" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...