Yemek olmaktan kurtuldular!

Yemek olmaktan kurtuldular!

DÜNYA Haberleri

Çin'de rutin kontroller sırasında tıka basa kedilerle dolu bir kamyon bulundu. Kedilerin etleri yemeklerde kullanılmak üzere lokantalara götürüldüğü öğrenildi.

Çin'de rutin kontroller sırasında tıka basa kedilerle dolu bir kamyon bulundu. Xuzhou'da durdurulan kamyonda 500 kadar kedi olduğu bildirildi. Kedilerin, etleri yemeklerde kullanılmak üzere lokantalara götürüldüğü öğrenildi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Bazıları torbalarda olan kedilerin kafes içinde, aç ve sıkış tepiş vaziyette taşındığı görüldü. Kedilerin, nefes alabilmek için torbaları deldikleri dikkat çekti. nbsp;
Polis yetkilisi Sun Hai, şoförün kamyonun tavşan yüklü olduğunu söylediğini, kasayı kontrol edince gördükleri manzaranın kendilerini şok ettiğini söyledi.
Hayvan severler torbaları yırtarak kedileri boğulmaktan kurtardılar ve kedilere yiyecek ve su verdiler. Kediler Tangzhang'da hayvan bakım merkezine gönderildi.
Çin'de kedi ve köpek etlerinin lokantalarda yemek olarak kullanılması yaygın bir uygulama.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...