Karadeniz'in yayla evleri pansiyon olacak

- Güncelleme:
Karadeniz'in yayla evleri pansiyon olacak

Ekonomi Haberleri

Karadeniz'in en büyük güzelliklerinden biri olan Ayder Yaylası, yapılacak kayak merkezi ile artık kışın da turizm ve cazibe merkezi olacak.



Ayder Yaylasına kayak merkezi yapılmasıyla ilgili çalışmalarda sona gelindiğini belirten AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, kayak tesisleri 2014 yılında hizmete gireceğini bildirdi. Bayraktar, "Doğu Karadeniz Projesi kapsamında gerçekleştirilen proje ile bölgede deniz, kum ve güneş tatiline alternatif tatil yolları geliştiriyoruz. Yayla evleri kentsel dönüşüm kapsamına alarak yenileyeceğiz. Yenilenecek evleri daha sonra bölgede pansiyon ve devremülk olarak turistlerin kullanımına açacağız" dedi. Bayraktar, 8 ili kapsayan Doğu Karadeniz Projesi ile yılda 2 milyon turist bölgede ağırlanacağını ve 100 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacağını söyledi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...