Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gazcı polise inceleme başlatıldı

/ Kaynak: İHA
Gazcı polise inceleme başlatıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erzurum'da dün polis tarafından fazla şekilde biber gazı sıkılması olayı günün konusu olurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Erzurum'da dün vatandaşların en yoğun olarak bulunduğu Cumhuriyet Caddesi Çaykara İş Merkezi önünde meydana gelen olayda; taciz iddiası sonrasında şüpheli şahıslara müdahale eden polislere mukavemet gösterilmesi üzerine ortam gerilmişti. Şüpheli şahısların gözaltına alınmasının ardından olay yerinde toplanan ve yoldan geçmekte olan vatandaşlara bir polis memurunun hedef gözetmeksizin sıktığı biber gazı kentte bugün günün konusu oldu.

##tgvideo## nbsp;

Polisin biber gazı sıkması olayı ulusal ve yerel basın da geniş yer bulurken, vatandaşlar sosyal paylaşım sitelerinden tepkilerini dile getirdi. nbsp;Biber gazlı polis haberlerinin altına vatandaşlar çok sayıda yorum yaparken, internet haber sitelerinde en fazla tıklanan video görüntüsü oldu. Vatandaşların büyük bir bölümü yorumlarında olaya tepki göstererek hiçbir polisin o anki psikolojik durumuna bağlı olarak masum vatandaşlara biber gazıyla o şekilde müdahale edemeyeceği görüşünü savundu. nbsp;
nbsp; Öte yandan, olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nce inceleme başlatıldığı öğrenildi. Biber gazı ve olaya müdahale eden diğer polislerin de dinlenerek ifadelerinin alındığı ve tahkikatın devam ettiği belirtildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...