Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüzlerce el bombası toplandı

Yüzlerce el bombası toplandı

GÜNDEM Haberleri

Patlamanın meydana geldiği alanın çevresinde çok sayıda el bombası bulunurak yetkililere teslim edildi

Afyonkarahisar Mühimmat Depo Komutanlığı'ndaki cephanelik deposunda, mühimmat sayımı ve tasnifi esnasında meydana gelen patlama sonucunda el bombaları etrafa saçıldı. Yetkililer bombalara dokunulmaması konusunda vatandaşları uyardı.

##tgvideo##

Herkes evini ve çevresini kontrol etsin

Bomba imha uzmanı emekli polis Kamuran Tan, mühimmat deposunun 2 kilometre çevresinde yaşayan insanların çok dikkatli olmaları gerektiğine dikkati çekti. Tan, " Patlamanın tesiri patlamış patlamamış bir sürü şey geniş bir alana yayıldı. Ateşleme mekanizmaları evin çatısından, bacasından girmiş olabilir. O bölgede yaşayanlar evlerini ve çevrelerini kontrol etsinler. Bilmedikleri bir cisim bulduklarında asla dokunmasınlar. Hemen yetkililere bildirsinler. Aksi takdirde daha vahim olaylarla karşılaşabiliriz." dedi. Tan, patlamanın olduğu bölgede ailelerin, çocuklarını herhangi bir olumsuzluğa karşı birkaç gün dışarı çıkarmamaları konusunda da uyardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...