Anne su samurunun gözyaşları

Anne su samurunun gözyaşları

DÜNYA Haberleri

ABD'de Alaska'nın Tutka körfezindeki buzlu sular, son derece dramatik bir olaya sahne oldu. Katil balinalardan kendisini bölgede bulduğu tekneye atarak kurtaran anne su samuru, yavrusunun kurtulamamasıyla şok oldu.

Filme alınan olayda tekne etrafında katil balinaların dolaştığı görülüyor. Görüntülerde, içinde insanlar olduğu halde can havliyle kendisini tekneye atan anne su samurunun çaresizce yavrusunu aradığı görülüyor. Ne yazık ki yavrusu bu kadar şanslı değildi ve balinalara yem olmaktan kurtulamadı. Bu sırada acıyla haykırdığı duyulan anne su samuru, tehlikenin geçtiğine kanaat getirince yeniden suya atladı. Anne su samurunun, suda da ümitsizce yavrusunu aradığı görüldü.

İşte yürek burkan o video

##tgvideo##

Kürkleri için acımasız bir şekilde katledilen su samurlarının sayısı bir zamanlar son derece azalmıştı. Daha sonra avlanmalarına uluslararası yasak getirilmesi ve özel üretme programlarıyla su samuru nüfusu yeniden arttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...