Şehit anasından BDP'lilere beddua

/ Kaynak: İHA
Şehit anasından BDP'lilere beddua

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakkari'de şehit düşen Piyade Er Umut Bulut'un annesi, PKK ile kucaklaşan BDP milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Yaşlı kadın, BDP'li vekiller için de "Bize yaşattıkları acının bin katını Allah onlara da versin" diyerek tepki gösterdi

Hakkari'de 2.5 ay önce şehit edilen piyade er Umut Bulut'un annesi Gülbahar Çayıroğlu (56), oğlunun katili olduğu ortaya çıkan teröristlerle kucaklaşan BDP'li milletvekilleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

##tgvideo## nbsp;

Oğlunun şehit olduğu yerde askerlik yapmak istediğini belirten Şehit Piyade Er Umut Bulut'un annesi Gülbahar Çayıroğlu, "Bütün şehit ailelerine seslenmek istiyorum. Silahlanıp oğlumun şehit olduğu yerde askerlik yapmak istiyorum. Oğlumun gerçekten kanı yerde kalmasın. BDP'lileri böyle gördüğüm zaman kanım dondu, şaşırdım. Biz ekmek paramızdan kısıp onlara vergi ödüyoruz. Bizim paramız ile PKK besliyorlar. Benim oğlum onlarında ailesini ve çocuklarını da korumak için gitti. Kime ne yaptı ki? Asker nedir? Asker hepimizin koruyucusudur. Nasıl bunları avuçta tutmadık. Bunlar nasıl kucaklaşıyorlar. Onların çocukları yok mu? Nasıl bizim içimiz yanıyorsa, Allah bin katını da onlara versin. Ama bunların hakkında da gerçekten gereken neyse yapılmasını istiyorum. Savcılığa dilekçemizi verdik. BDP'li milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulundum" dedi.

YAVRUMU YAVRUSU 'BABA BABA' DİYE SAYIKLIYOR
Ben burada anayım. Ben yavrumu oraya vatani görevini yapmak için gönderdim. Ölmesi için değil. Benim yavrumun terhisine 2 ay kalmıştı. Bebeği 'baba baba' diye sayıklıyor. Ben gerçekten gereken ne ise yapılsın. Allah rızası için yapılsın. Gerekirse ben ve çocuklarım ile silahlanıp oğlumun şehit olduğu yerde askerlik yapmak istiyorum. Ben gencecik çocuğumu toprağa verdim. 'Şafak sayıyorum annem' diyen bir yavrumun sesi kesildi. Bu bir anne için kolay mı? BDP'lilerin PKK ile kucaklaşmasından sonra yaram kanıyor" diye konuştu.

'BİZİM KÜRT VE TÜRK AYRIMIMIZ YOK'

Askerlerimiz artık ölmesin, analar ağlamasın diyen Çayıroğlu, "Niye biz dinlenmiyoruz. Niye ön plana askerlerimiz alınmıyor. Onlar orada emir kulu. Bütün Mehmetçiklerimiz onların bile çocuklarını korumaya gitti. Artık ölmesinler, analar ağlamasınlar. Aileler yetim, çocukların boynu bükük kalmasınlar. Bu işe elbirliği olacağız buna bir çözüm bulacağız. Torunum 3 gündür tavana bakarak 'baba baba' diye ağlıyor. Ben bu yavruma ne diyeceğim. Bu bayraklarımız şehitlerimizin kanıyla kırmızı olmuştur. Bu vatan için canlar verildiyse bu şerefsizler için gerekenler yapılsın. Bizim Kürt ve Türk ayrımımız yok. Birlik ve kardeş olacağız, böylesi şerefsizlere aman ve fırsat vermeyeceğiz. O kadar basit bir şekilde kucaklaşıyorlar, ben onlar için mi evlat yetiştirdim, onlar için mi kurban verdik. Aç susuz ve yoksullukla çocuk büyüttüm. Bir evlat 20 yılda meydana geliyor. Kapımızı hiç kimse çalmadı. Şimdi de yanımızda olmalarını istiyorum. Çünkü artık sesimiz duyulsun. Bu zamana kadar oğlum rahat uyusun diye çok sustum. Ama bu şekilde rahat uyuyamaz. Bu şekilde o şerefsizler yüceltilirse benim oğlum rahat uyuyamaz" şeklinde konuştu.

ONLAR BİZİM UMUTLARIMIZIN VE ŞEHİTLERİMİZİN KATİLLERİ
Şehit Umut Bulut'un eşi Özlem Bulut ise şöyle konuştu: "Bizim milletvekillerimiz teröristlerle beraber olup sarmaş dolaş fotoğraflar çekiliyorlar. Onların yanına gidip, gülerek askerleriyle dalga geçiyorlar. Benim oğlum 'baba baba' diye ağlarken nasıl bir milletvekili, bütün insanların vekili nasıl teröristlerle sarmaş dolaş fotoğraflar çekinebiliyor. Nasıl bir vicdan var ki onlarda küçücük çocuklar babasız kalırken onlar gidip teröristlerle gülerek şehitlerimizle dalga geçer gibi resimler çekinebiliyorlar. BDP'li milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulunduk. Onlar aslında milletvekili değil, onlar terörist. Bizim umutlarımızın ve şehitlerimizin katilleri."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...