Kadın dişçinin intikamı

- Güncelleme:
Kadın dişçinin intikamı

Dünya Haberleri

Polonya'da yaşanan bir olay duyanları hayrete düşürdü. Kadın dişçinin inanılmaz intikamı, kendisini aldatan adamın tüm dişlerini söktü



Polonya'da kadın diş hekimi Anna Mackowiak'ın, kendisini aldatan eski sevgilisinden intikamı korkunç oldu. Mackowiak, ayrıldıktan birkaç gün sonra diş ağrısıyla nbsp; Wroclaw'daki muayenehanesine gelen Marek Olszewski'nin (45) tüm dişlerini söktü.
Anna Mackowiak (34), yüksek dozda anestezi vererek bayılttığı Olszewski'nin tüm dişlerini ç ekti. Daha sonra hastasının (belki de 'kurban' denilse daha doğru olur) kafasını ve çenesini bandajla sarmalayan dişçi, ağzını açmamasını, dişlerinde bir komplikasyon oluştuğunu ve bir uzmana görünmesi gerektiğini söyleyerek Olszewski'yi muayenehaneden gönderdi.
Hapis talebiyle yargılanan kadın, mahkemede yaptığı açıklamada, yaptıklarından pişman olduğunu, normalde profesyonelce davranmaya çalıştığını ama adamı muayenehanede görü nce kendisini kaybettiğini söyledi.
Olszewski de bir şeylerin yanlış gittiğini hissettiğini, bandajı açtığında şok olduğunu ifade etti. Dişsiz kalınca yeni sevgilisi de Olszewski'yi terk etmiş.
Yargılama devam ederken, kadın dişçiye üç sene hapis cezası verilebileceği bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...