HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Müzede 20 sene gerçek bomba sergilendi

Kaynak:
Müzede 20 sene gerçek bomba sergilendi

DÜNYA Haberleri  / 

İngiltere'nin Surrey bölgesindeki Dorging Müzesi'nde 20 sene boyunca gerçek bomba sergilendiği ortaya çıktı. Bir uzman tarafından fark edilen bombalar, bomba ihma ekipleri tarafından imha edildi.

İngiltere'nin Surrey bölgesindeki Dorging Müzesi'nde 2. Dünya Savaşı'ndan kalma patlamaya hazır silah ve mühimmat sergilendiği ortaya çıktı. 20 senedir ziyaretçilere canlı bombaları ziyaret ettirdiklerini öğrenen müze görevlileri şoke oldu. nbsp;Müzenin yenilenmesi çalışmaları sırasında biri sergideki mühimmatın fotoğraflarını çekti. Fotoğrafları gören bir uzmanın, eski olmalarına rağmen bunların tehlike teşkil edebileceğini söylemesi üzerine bomba imha ekipleri müzeye çağrıldı. Yapılan incelemede bazı top ve fişeklerin patlamaya hazır olduğu tespit edildi vbe bunlar müzeden alınıp imha edildi. nbsp;Müze, gönüllülerin getirdiği savaş hatıraları ve bulunan savaş kalıntılarından oluşuyor.

DÜNYA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...