Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ViPPAD, özellikleriyle iddialı

- Güncelleme:
ViPPAD, özellikleriyle iddialı

Ekonomi Haberleri

Net İletişim'in CeBIT'te tanıtımını yaptığı ViPPAD, ekonomik fiyatlarının yanısıra çift çekirdek işlemci, 3G, Wi-Fi, ve 5 parmak kapasitif ekranıyla dikkat çekiyor

Android işletim sistemli ViPPAD tabletler Net İletişim güvencesiyle tüketiciyle çok ekonomik fiyatlarla buluşuyor. 7, 9.7 ve 10.1 inç boyut seçenekleri bulunan ViPPAD'in geniş ürün yelpazesinde, Wi-Fi ve 3G özellikleri de bulunuyor. Yeni nesil teknoloji özelliklerinin yanısıra, şık ve modern tasarımı ile de dikkat çeken ViPPAD, sosyal medya, internet, e-kitap ve e-dergi uygulamalarında yüksek hızıyla öne çıkıyor. Google Play ile binlerce oyun, uygulama ve içeriğe ücretsiz ulaşılabilen ViPPAD, HD kalitesinde video izleme, görüntülü konuşma imkânının yanısıra, mini SD, mini USB ve HDMI bağlantılarıyla dikkat çekiyor. 5 parmak kapasitif ekrana sahip olan cihaz böylece rahat ve keyifli bir kullanım sunuyor." Türkiye'nin önde gelen satış dağıtım ve teknik servis ağları ile anlaşan ViPPAD, yaygın satış ağı ile her noktada tüketiciye ulaşıp sektörde ana oyunculardan biri olmayı hedefliyor. Net İletişim Genel Müdür Yardımcısı Alev Tamer, "ViPPAD markalı tabletlerle hem kaliteyi hem de cazip fiyatı bir arada sunuyoruz. En son teknolojiye sahip Android işletim sistemli tabletleri müşteri memnuniyetinden ödün vermeden pazara sunmanın gururunu yaşıyoruz. Geniş ürün yelpazesi ile farklı ihtiyaçlara cevap vermek ve ViPPAD markası ile Türkiye'de tablet piyasasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

gt; gt; gt; nbsp;ZENGİN DONANIM nbsp;SEÇENEKLERİ
7 inçten 10.1 inçe kadar çeşitli ekran ölçülerine sahip ViPPAD tablet bilgisayarlar, en son teknoloji özellikleri bünyesinde barındırıyor. Android işletim sistemine sahip ViPPAD tabletlerde, 1.5 GHz'lik çift çekirdekli işlemci, 8GB HDD, 1 GB DDR3 ve artırılabilir hafıza gibi özellikler, yüksek hızda kullanım imkânı sağlıyor. 5 parmak kapasitif ekran özelliği ise ViPPAD'i öne çıkaran en önemli özelliklerden biri. 3G ve WiFi özelliklerinin yanısıra G-sensörü sayesinde de ekran otomatik olarak dikey veya yatay pozisyona geçebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...