30 bin TL'nin üzerine soğuk su içti

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
30 bin TL'nin üzerine soğuk su içti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da otomobilini sattıktan sonra penceresi açık araçta para sayan şahıs, elindeki 30 bin TL'yi kapkaççıya kaptırdı. Mağdur şahıs, polise olayı anlatırken saflığına kızarak kendine hakaret etti; üzerine bir bardak da soğuk su içti.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Şükrü Söküner (49), 14 bin TL'ye sattığı otomobilinin satış işlemlerini yapmak için D-400 karayolunda ilerlerken kırmızı ışıkta durdu. Söküner, ışıkta beklerken otomobili sattığı kişiden aldığı 14 bin TL ve yanında bulunan 16 bin TL'yi saymaya başladı. Bu arada aracın yanına yaklaşan bir kişi, açık olan pencereden Söküner'in elindeki bütün parayı alarak kaçtı. Şakirpaşa Mahallesi'ne doğru kaçan şahsı otomobilden inerek kovalamaya başlayan Söküner, kapkaççıya yetişemedi. Hemen polisi arayan Söküner, olay yerine gelen ekiplere şahsın eşkalini verdi. Polis, eşkal doğrultusunda geniş çaplı araştırma başlatırken, soğuk su içip sakinleşmeye çalışan Söküner, paraları açık pencereden çaldırdığını ve hatalı olduğunu belirterek kendine hakaret etti. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...