PKK: Aygün'ü serbest bırakacağız

PKK: Aygün'ü serbest bırakacağız

GÜNDEM Haberleri

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Ali Kılıç, PKK tarafından kaçırılan Hüseyin Aygün'ün kısa sürede bırakılacağına dair hem kendilerine hem de emniyete bilgi geldiğini söyledi. Bu açıklamadan bir süre sonra PKK, Aygün'ü kısa bir süre sonra serbest bırakılacağını duyurdu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Ali Kılıç, PKK tarafından kaçırılan Hüseyin Aygün'ün kısa sürede bırakılacağına dair hem kendilerine hem de emniyete bilgi geldiğini söyledi. nbsp;Kılıç, ''Bu bilgi size nereden geldi?'' sorusuna, "Bu tür durumlarda aracılar kullanılır. Bu bilgi de bize aracılardan geldi. Ancak doğru mu değil mi henüz bilmiyoruz" yanıtını verdi.

PKK'DAN AÇIKLAMA nbsp;
Bu açıklamadan bir süre sonra nbsp;PKK, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kısa bir süre sonra serbest bırakılacağını duyurdu. nbsp;PKK tarafından yapılan açıklamada, Hüseyin Aygün'ün siyasi tavrı dolayısıyla yapılan "yoğun şikayetler" üzerine "gözaltına" alındığı belirtildi. Hüseyin Aygün'ün Türkiye'de devletin "Dersim'e ve Dersim halkına" yönelik yürüttüğü politikalara ve ayrıca "Dersim'de geliştirilmek istenen barajlara" dikkat çekmek ve kendisinin bu politikaların hizmetine girmemesi gerekliliğini hatırlatmak amacıyla "gözaltına" alındığını belirten terörist örgüt, "Gerekli idari ve hukuki işlemlerin tamamlanması ardından Hüseyin Aygün kısa bir süre içerisinde serbest bırakılacaktır" dedi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...