Süleyman Soylu, Türkiye Platformu'nda

Süleyman Soylu, Türkiye Platformu'nda

Politika Haberleri

Başbakan ile görüşüp AK Parti'nin davetini kabul eden Süleyman Soylu bu akşam Türkiye Platformu'nda Nuh Albayrak'ın sorularını cevaplandıracak.

Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu Türkiye Platformu'nun bu haftaki konuğu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle AK Parti saflarına katılma kararı alan eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu. "Artık AK Parti'nin emrindeyim" açıklaması yapan Soylu'nun siyasetteki beklentisi ve hedefleri neler? Erdoğan'ın davetine neden süre bile istemeden "Evet" cevabını verdi? Haliç Kongre Merkezi'ndeki 1.5 saatlik görüşmede ne konuştular? Daha önce Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a da aynı daveti ileten Erdoğan neyi amaçlıyor? Nuh Albayrak soracak, Süleyman Soylu yorumlayacak. Nuh Albayrak'la Türkiye Platformu 21:30'da TGRT HABER TV'de.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...