Metroda tilki şoku

Metroda tilki şoku

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de Londra metrosuna binenler gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Şaşırta şey ise, normal bir yolcu gibi metroya binip koltuklara çıkan bir tilki...

Bir tilki Londra metrosunda yolcuların şaşkın bakışları arasında metro aracına bindi, koltuğa oturdu. Yolcular Edgware Road istasyonunda tilkinin fotoğrafını çekerek bu ilginç anı belgeledi.

Olay sırasında araçta, boş denebilecek derecede az yolcu olduğu bildirildi. Tilkinin fotoğrafını çeken ve bunu Twitter'dan dünyaya duyuran Stephen Ebert (27) isimli genç, "Aracın kapısı açıldı ve bir anda bacaklarımın arasından bir şey geçtiğini fark ettim. Önce bunun bir köpek yavrusu olduğunu düşündüm ama sonra tilki olduğunu gördüm. Çok korkmuş görünüyordu. Metroda tilki görmek her zaman şahit olunacak bir şey değil" diye konuştu.

Tilkiyi gören Harriet Horn (19) isimli genç ise, "Ben Norfolk'ta yaşıyorum. Orada çok tilki gördüm ama hep tarlalarda, metroda değil" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...