HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kalu Uche, Kasımpaşa'da

Kaynak:
Kalu Uche, Kasımpaşa'da

FUTBOL Haberleri  / 

Kasımpaşa, İsveçli kaleci Isaksson ve Beşiktaşlı Ernst'in ardından Espanyol'un ünlü forvet oyuncusu Kalu Uche' yi renklerine kattı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa, Nijerya Milli Takımı oyuncusu Kalu Uche'yi transfer etti. nbsp;Lacivert-beyazlı kulüpten alınan bilgiye göre, son olarak İspanya Ligi takımlarından Espanyol'da forma giyen 30 yaşındaki forvetle 3 yıllık sözleşme imzalandı. nbsp;Uche'nin, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Kasımpaşa'nın kampına en kısa sürede katılacağı açıklandı. nbsp;

UCHE KİMDİR?
Daha önce Wisla Krakow takımı ile iki kere Polonya Birinci ligi şampiyonluğu yaşamış olan Kalu Uche, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve UEFA Kupası grup maçlarında 11 kere forma giyerek 6 gol atmıştı. 1982 Nijerya doğumlu Kalu Uche, Nijerya Milli Takımının önemli oyuncularından biri. 2010 Afrika Kupası ve 2010 Dünya Şampiyonası'nda takımının grup maçlarının tamamında görev alan oyuncu, Dünya Kupası'nda attığı goller ile takımının gol yükünü tek başına taşıdı.

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...