Özdemir: Proje için para lazımdı reklamda oynadım

Özdemir: Proje için para lazımdı reklamda oynadım

TEKNOLOJİ Haberleri

İzmir'de düzenlenen Dijital Ege etkinliğine konuşmacı olarak katılan Cüneyt Özdemir, Yeni Medya düzeni hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İzmir'de düzenlenen Dijital Ege etkinliğinde konuşan Cüneyt Özdemir, dipnot.tv'yi kurmak için ihtiyaç duyduğu parayı reklamda oynayarak sağladığını söyledi. Farklı bir medya anlayışını hayata geçirmek için öncü olduklarını ve birçok şeyi kendilerinin yapmak durumunda kaldığını ifade eden Özdemir, "Para lazımdı. Reklamda oynadım. bundan dolayı beni yerden yere vurdular. Hatta ne satılmışlığım kaldı... Çok eleştirdiler. Fakat onlara buradan alacağım parayı bu işe yatıracağım diyemedim" diye konuştu.
Dipnot.tv'yi kurduktan sonra tableti keşfettiklerini ifade eden Cüneyt Özdemir, salt haber verme amaçlı infotainment devrinin çok geride kaldığını, artık entertainment devrinin geldiğini belirtti. Özdemir "Önceden eğlence için şov programları vardı, fakat şimdi oyunlar bile işin içine girmiş durumda" dedi.
Dünyada Adobe ile tablet dergiyi çıkaran 104. yayın olduklarını ifade eden Cüneyt Özdemir, artık bir fotoğrafın yazısını okumak için arka sayfayı çevirmeye gerek yok, tam sayfa fotoğrafın üzerine tıkladıktan sonra ekranda yazısı da beliriyor, o sayfanın içine video da müzik de koyabiliyorsunuz. Bu ister otomatik, ister sizin tercihinize göre tıklamayla aktif hale gelebiliyor. Burada bazılı gazetelerdeki işlerden başka bir ufuk var artık" şeklinde konuştu.
Bilkom'un İzmir Hilton Oteli'nde düzenlediği etkinlikte "Geleceğin medyasında bir Türk yayını" başlığıyla seminer veren Cüneyt Özdemir'in meraklıları salonu doldururken, konuşma ardından soru yağmuru yaşandı.
"Tablet dünyasında oyunbaz bir şey var" diyen Özdemir, "Ben eşşek kadar adam eğleniyorsam, çocukları düşünün. Belki ileride sınıflar da olmayacak, öğrenci olmak da değişiyor. Dijital tablet dünyasında müthiş bir iş potansiyeli var" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...