Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şov için kendisini yaktı

Şov için kendisini yaktı

YAŞAM Haberleri

6 sene önce bir gösteri sırasında ölümden dönen Richard Hammond, yaşadıklarından ders almamış görünüyor. Hammond bu sefer gösteri için kendisini yakarak alevler içinde kaldı.

2006'da saatte 460 kilometre hızla hareket ederken yarış arabasının takla atması ve ölümden kılpayı farkla kurtulması sonrasında çoğu kişi Hammond'un bir daha tehlikeli gösteriler yapamayacağını düşünüyordu. Çılgın adam, bu sefer gösteri için ABD'de kendisini yaktı, köprüden sırtı dönük olarak aşağıya atladı.
Gösteri, Richard Hammond's Crash Course isimli televizyon programı kapsamında Los Angeles'ta yapıldı. Hammond'un, alevler içindeyken bile gülümsediği görüldü. Vücudu yangına dayanıklı vazelinle kaplanan Hammond'a, gösteriden sonra hemen yangın söndürücülerle müdahale edildi. Kendisini yakarak alevler içinde kalan 42 yaşındaki Hammond, olayın şokunu henüz atlatmadan bu kez bir köprüden aşağıya atladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...