Erler artık patates soymayacak

Erler artık patates soymayacak

GÜNDEM Haberleri

Askerlik görevini yapan erlerin güvenliğe yönelik eğitimlerin yanı sıra mutfakta da 'patates' nöbeti tutması tarihe karışıyor. İşte yeni uygulama...

nbsp;Milli Savunma Bakanlığı, 2011-2012 yıllarında askeri birliklerin yemek ihtiyacını karşılamak için hizmet alımı yoluna gitti. 42 askeri birlik ve kurumun yemek ihtiyacı hazır yemek anlaşmalarıyla sağlandı. Bunun için toplamda 4 bin 391 kişi çalışmaya başladı. Aynı dönemde güvenlik ve temizlik işleri için de 133 personel işe alındı. 2002-2012 yılları arasında ise askeri birliklerin yemek ihtiyacını karşılamak için TSK dışından yemek işinde 37 bin 600 kişi çalıştı.18 FARKLI ŞİRKET Soru önergesini yanıtlayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "2011-2012 döneminde 18 farklı firma ile 42 birlik ve kurumun hazır yemek hizmeti sözleşmeler kapsamında yürütüldü. Güvenlik ve temizlik hizmeti de halen 3 farklı firma ile yapılan sözleşmeler kapsamında yürütülüyor" dedi.

Kaynak: Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...