Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Röntgen filmleri şok etti

Röntgen filmleri şok etti

YAŞAM Haberleri

ABD'de Florida'da balık avlamakta kullanılan bir zıpkın, kazara bir gencin kafasına saplandı. Kafasındaki zıpkınla hastaneye getirilen gencin röntgen filmleri, görenleri şok etti. Gencin kılpayı farkla hayatta kaldığı ifade edilirken bu durum doktorları da şaşırttı.

ABD'de Florida'da balık avlamakta kullanılan bir zıpkın, kazara bir gencin kafasına saplandı. Kafasındaki zıpkınla hastaneye getirilen gencin röntgen filmleri, görenleri şok etti. Gencin kılpayı farkla hayatta kaldığı ifade edilirken bu durum doktorları da şaşırttı. nbsp;

FOTO GALERİ nbsp;

16 yaşındaki Yasser Lopez, Miami-Dade'deki evlerinin yakınlarında arkadaşlarıyla birlikte sahilde yüzerken 15 yaşındaki bir genç, balık avlamakta kullanılan silaha zıpkın yerleştirirken yanlışlıkla tetiğe bastı ve zıpkın Lopez'in nbsp;sağ gözünün biraz yukarısından girip diğer taraftan çıktı. nbsp;
Hemen helikopterle Jackson Memorial Hospital'da Ryder Travma Merkezi'nde ameliyata alınan gencin kafasındaki zıpkın çıkarıldı. Doktorlar, zıpkının beyinde ana kan damarlarına isabet etmemiş olmas ının büyük şans olduğunu ifade ederken, hastanın hastaneye gelişinde şuurunun yerinde olduğu açıklandı.
3 saatlik ameliyat sonrasında zıpkın kafatasından çıkarılırken gencin, beyindeki tahribat tam olarak tespit edilinceye kadar birkaç ay hastanede kalacağı bildirildi. Halen kısa cümleler kurabildiği belirtilen Lopez'in sol tarafı nı kullanmakta zorluk çekebileceği kaydedildi.

#

#

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...