HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TSK'dan "Uludere pilotları" açıklaması

Kaynak: İHA
- Güncelleme:
TSK'dan "Uludere pilotları" açıklaması

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Genelkurmay, Uludere'de uçakları kullanan pilotların ölenlerin sivil olduğunu öğrenince travma yaşadığı iddiasını yalanladı.

34 kişinin öldüğü Uludere'de uçakları kullanan pilotların ölenlerin sivil olduğunu öğrenince travma yaşadığı iddia edilmişti. Hatta pilotların 10 gün karargâhtan çıkmadığı öne sürülmüştü. nbsp;Genelkurmay Başkanlığı, bu haberi yalanladı. nbsp;Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, sınırötesi hava harekatına iştirak eden Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının yaşadıkları rahatsızlıklar nedeniyle 10 gündür birliklerinde izole edildikleri ve güvenlik gerekçesi ile bir süre kimseyle görüşemedikleri yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "18-19 Şubat 2012 tarihli bazı basın ve yayın organlarında, sınır ötesi hava harekatına iştirak eden Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının yaşadıkları rahatsızlık nedeniyle 10 gün birliklerinde izole edildikleri ve güvenlik gerekçesi ile bir süre kimseyle görüşemedikleri yönünde iddialar yer almıştır. Bu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır."

TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...