HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray nasıl şampiyon olur?

Kaynak:
Galatasaray nasıl şampiyon olur?

FUTBOL Haberleri  / 

Galatasaray'ın Beşiktaş ile karşı karşıya geleceği Süper Final 5. maçında şampiyon belli olabilir... İşte bütün ihtimaller...

nbsp;Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanan Galatasaray, tarihinin 18. lig şampiyonluğuna yakın durumda.

Ligde normal sezonu en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde tamamlayan, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ise geride kalan 4 maçın ardından 3 puanlık bir avantajı elinde bulunduran sarı-kırmızılı ekip, son 2 maç öncesi 18. şampiyonluğunu elde etmek için avantajlı pozisyonda bulunuyor.

Galatasaray, sezonu mutlu sonla tamamlaması halinde, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 18 şampiyonluk sayısını da yakalamış olacak.

Galatasaray, yarın yapılacak 5. hafta karşılaşmaları sonunda şampiyonluğunu ilan edebilir.

Fenerbahçe ile arasında 3 puan fark bulunan sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş'ı yenmesi ve Fenerbahçe'nin de Trabzonspor deplasmanında puan yitirmesi halinde, ezeli rakibi Fenerbahçe'yle deplasmanda yapacağı son maç öncesi şampiyonluğu garantilemiş olacak.

Galatasaray berabere kalır, Fenerbahçe yenilirse, "Cim Bom" yine mutlu sona ulaşacak.

Hasret 3 sezondur sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu şampiyonluğuna yakın durumda bulunan "Cim Bom"un şampiyonluk hasreti 3 sezondur sürüyor.

Son şampiyonluğunu teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile başlanıp, son 6 haftasında Cevat Güler'in görev aldığı 2007-2008 sezonunda kazanan sarı-kırmızılı takım, ardından geçen 3 sezonda Beşiktaş, Bursaspor ve Fenerbahçe'nin şampiyonluklarını izlemekle yetindi.

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...