Fransa Dostane İlişkiler Kurmak İstiyor

- Güncelleme:
Fransa Dostane İlişkiler Kurmak İstiyor

GÜNDEM Haberleri

Bağış, Fransa'nın yeni hükümetinin dostane ilişkiler kumak istediğini söyledi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fransa'nın yeni hükümetinin Türkiye ile dostane ilişkiler kurma yönünde arzulu olduğunu söyledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Yalova'ya giden Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, burada esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Fransa ile Türkiye arasındaki ekonomik boykotlara değinen Bakan Bağış, Fransa'nın yeni hükümetinin ilişkileri düzeltmede istekli olduğunu vurguladı.

Bağış, nbsp; ''Fransa'daki seçimlerden sonra Türkiye'ye düşmanlık yapmayı maharet zannedenleri Fransız seçmeni balık tutmaya gönderdi. Fransa'nın yeni hükümetinin Türkiye ile dostane ilişkiler kurma yönünde arzuları olduğunu gözlemledik.'' dedi.

İstanbul'da üçüncü boğaz köprüsü ihalesine değinen Bakan Bağış, Fransa'nın en büyük inşaat firmalarından birinin ortaklık için Türkiye'deki muadil şirketleri tek tek dolaştığını ancak hiçbirinin ortaklık kurmak istemediğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...