HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

CHP ile çay bile içmeyiz

Kaynak:
CHP ile çay bile içmeyiz

Politika Haberleri  / 

MHP lideri Bahçeli, CHP'yle görüşmeyeceğini bir kez daha tekrarladı. "Başlangıç cümlesi önemliydi" diyen Bahçeli, "Çay içmek için bile CHP'yle görüşme olmaz" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin analar ağlamasın sözünü istismar olarak değerlendirdiğini ve aynısıyla AK Parti'de görüldüğünü ve yaşandığını söyledi. Analar ağlamasın denildikçe, maalesef onlarca acı hadise yaşandığını ve şehitlerin kefensiz topraklara düştüğünü belirten Bahçeli, "Bizim bir tek anamızın, bir tek bacımızın, bir tek kardeşimizin gözyaşlarının akmasına tahammül etmemiz ve bunun olağan görmemiz bile söz konusu değildir. Yıkım projesinin başından beridir yaşanan da bu olmuştur. Ayrıca bizim, sözüm ona CHP'nin sunduğu öneri setinde yapılacak bir isim değişikliğiyle mesala CHP Genel Başkanın gerekirse ak saçlılar deriz' uyanıklığıyla kapılarımızı açacağımızı zannedenler büyük bir yanılgı ve yanlış içindedir" diye konuştu. nbsp;
nbsp; "Biz öze bakıyoruz, mazrufa odaklanıyoruz" diyen Bahçeli, "Bunun içinde yıkım koalisyonuyla masaya oturmamız, bölünme arayışlarına dördüncü ayak olarak katılmamız önce milletimizi, sonra da kendimizi inkar anlamına gelecektir. Dolayısıyla biz CHP'nin çağrı ve görüşme talebine esastan ve usulden kapalıyız ve bu tavrımızı da her şart altında sürdüreceğiz" dedi. nbsp;

"MORGDA NÖBET BEKLİYORLAR" ELEŞTİRİSİNE CEVAP

Başbakan Erdoğan'ın "MHP de, BDP de artık morg önünde nöbet tutmayı bıraksın" sözlerine cevap veren Bahçeli, şunları kaydetti: "Unutulmasın ki her söze verilecek bir cevabımız ve dile getirilen her iftiraya söyleyecek bir lafımız vardır. Ancak biz, önce söze bakarız söz müdür diye, sonra söyleyene bakarız adam mıdır diye. Yine de Başbakan Erdoğan'a hatırlatmak isterim ki doğrudur, biz morgdaki aziz ruhlar için tıpkı hiç bitmeyecek vatan görevi gibi nöbet tutuyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz. Biz şehitlerin başında beklerken, sen İmralı'da gece bekçiliğine soyunmuştun. Biz morg önlerinde Fatiha okurken, sen bölünme nöbetinde sabaha kadar teyakkuzda durmuştun. Biz bayrağa sarılı kahramanları kucaklarken, sen bölücü şerefsizlerle münavebeli nöbete girmiştin. Senin morga gelmesine sebep olduklarını biz dualarla, gözyaşlarıyla, tekbirlerle ve tam bir sahiplenmeyle son yolculuklarına uğurluyoruz. Sayın Başbakan unutma ki şehitlerimizi ellerimizde, gönüllerimizde yüceltiyoruz, geride kalanların acılarını ve yürek sızılarını her şeyimizle paylaşıyoruz. Biz İmralı canisinin hak ettiği cezasını çekmesi için tek başımıza çırpınırken, sen ve partin gökkuşağı koalisyonuyla bir olup yağlı urganın ipini kesmiştin. Başbakan ve hükümeti ağzıyla kuş tutsa itibar edecek durumumuz kalmamıştır. Çünkü, Türkiye'nin bugünkü açmazının, felaketlerinin ve feci bölücü terör hadiselerinin yegane sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan ve zihniyetidir."

ÇAY BİLE İÇMEYİZ

Grup toplantısından sonra NTV Ankara Temsilcisi Nilgün Balkaç'a konuşan Devlet Bahçeli, CHP'yle görüşmeyeceğini bir kez daha tekrarladı. "Başlangıç cümlesi önemliydi" diyen Bahçeli, "Çay içmek için bile CHP'yle görüşme olmaz" ifadesini kullandı.



Politika
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...