Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

28 Şubat soruşturmasında 3 tutuklama daha

- Güncelleme:
28 Şubat soruşturmasında 3 tutuklama daha

TÜRKİYE Haberleri

28 Şubat soruşturması kapsamında mahkemece serbest bırakılan emekli Albay Mustafa Kemal Savcı, emekli Kurmay Albay Ahmet Nazmi Solmaz ve emekli Kıdemli Albay İbrahim Selman Yazıcı, savcının yaptığı itiraz üzerine tutuklandı. Daha önce serbest bırakılan 4 kişi için de yakalama kararı çıkartıldı.

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında düzenlenen ilk operasyonda gözaltına alınan ve nöbetçi hakimlikçe serbest bırakılmalarına karar verilen emekli Albay Mustafa Kemal Savcı ve emekli Kıdemli Albay İbrahim Selman Yazıcı, soruşturma savcısının itirazını üzerine Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. nbsp;Daha önce serbest bırakılan 4 kişi için de yakalama kararı çıkartıldı.

BİR TUTUKLAMA DAHA nbsp;

Akşam saatlerinde hakkında yakalama kararı bulunan nbsp;emekli Kurmay Albay Ahmet Nazmi Solmaz, savcılığın itirazı üzerine Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. nbsp;"Kuvvetli suç şüphesinin bulunması ve kaçma ihtimali" gibi nedenler, tutuklama kararına gerekçe olarak gösterildi. nbsp;Solmaz, soruşturmanın ilk operasyonunda gözaltına alınmış, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. nbsp;Solmaz, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi nöbetçi hakimliği tarafından yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...