Galatasaray, Vargas'ı bitiriyor

Galatasaray, Vargas'ı bitiriyor

FUTBOL Haberleri

Hakan Balta'nın sakatlığının tam geçmemesi üzerine harekete geçen Galatasaray yönetimi, Fiorentina'nın Perulu futbolcusu Juan Manuel Vargas'ı kiralamak üzere.

Galatsaray, Felipe Melo transferinde mutlu sona ulaştıktan sonra gözünü sol bek mevkine çevirdi. nbsp;Hakan Balta'nın sakatlığının tam geçmemesi üzerine harekete geçen Galatasaray yönetimi, Fiorentina'nın Perulu futbolcusu Juan Manuel Vargas'ı kiralamak üzere.
Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün edindiği bilgiye göre; Galatasaray, Vargas için Fiorentina kulübüne 700 bin Euro verecek. Transferin kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.
29 yaşındaki oyuncu Sol bek ve sol açıkta oyunun hem hücum hem de defansif yönünü kullanan bir futbolcudur.

28 YAŞINDAKi YILDIZ OYUNCU GELMEYE CAN ATIYOR
nbsp;Hakan Balta'nın sakatlığı ve ameliyat olma ihtimali yüzünden harıl harıl sol bek arayan G.Saray, Fiorentina'nın Perulu oyuncusunu kiralıyor. 28 yaşındaki sol bek için Fiorentina ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Vargas'ın da Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istediği için G.Saray'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. G.Saray yönetiminin, bugün oynanacak Fiorentina maçı öncesinde Perulu için son detayları görüşeceği belirtiliyor. İtalyan ekibi, sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Vargas için 2 milyon euro bonservis istedi. G.Saray ise kiralama bedelinin çok yüksek tutulmaması halinde "Satış opsiyonlu kiralama" teklifini iletti. Görüşmeler bugün bitebilir.
nbsp;
İTALYANLAR'A GÖRE İŞ ÇOKTAN BİTTİ
nbsp;İtalyan firenzeviola sitesi ise G.Saray'ın Juan Vargas için Fiorentina ile her konuda anlaştığını yazdı. Site, "Vargas'ın sözleşmesi gelecek sezon bitiyor. Fiorentina, Perulu oyuncunun alacaklarına karşılık bonservisini vermeyi teklif etti. Bu parayı G.Saray karşılar ve Vargas'a cazip bir teklif sunarsa iş bitecek" dedi. Site konuşulan rakamların G.Saray için çok büyük olmadığının altını çizerken, "Kararı Fatih Terim verecek. Rakam ne olursa olsun G.Saray'da işleri Terim bitiriyor" yorumunda bulundu. İtalyan basını bugün oynanacak G.Saray-Fiorentina maçından sonra Vargas'ın geri dönmeyeceği iddiasını da dile getirdi. 2008'den beri Fiorentina'da forma giyen Vargas, 104 maçta 12 gol attı.
nbsp;
FENER DE İSTEMİŞTİ
nbsp;Geçen sezon Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Vargas hem defansta dikkatli hem hücumda etkili bir isim olarak tanınıyor. Perulu oyuncu, milli takımda da 39 maçta forma giydi, 4 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...