Hint işi tablet 70 lira

- Güncelleme:
Hint işi tablet 70 lira

Yaşam Haberleri

Dünyanın en ucuz tableti olarak tanıtılan Aakash'ın yeni versiyonu Aakash 2 de aynı fiyata satılacak. Satın almak için insanların saatlerce sıra beklediği Yeni iPad'in sadece 12'de biri fiyatına üretilen Aakash 2, öğrencilerin internete bağlanmak, ödev yapmak, video izlemek ve doküman okumak gibi basit ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi.

Hintli öğrencilerin temel ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan Aakash Tablet, dünyanın en ucuz tableti olarak lanse edilmişti. Tabletin Aakash 2 olarak adlandırılan yeni versiyonu daha fazla özelliğe sahip ancak fiyatı aynı, 2000 Hint Rupisi yani yaklaşık 70 TL. nbsp;DataWind adlı İngiltere merkezli OEM firması tarafından üretilen Aakash 2 Tablet, 700MHz Cortex A8 işlemci, 3300mAH ile yaklaşık 3 saat pil ömrü, 7" kapasitif dokunmatik ekran, Wi-Fi ve GPRS desteğine sahip. Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ile çalışacak Aakash 2 Tablet'te Google Play Store da yer alabilir.
Satın almak için insanların saatlerce sıra beklediği Yeni iPad'in sadece 12'de biri fiyatına üretilen Aakash 2, öğrencilerin internete bağlanmak, ödev yapmak, video izlemek ve doküman okumak gibi basit ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Hindistan'daki tüm öğrencilerde birer tablet olmasını planlayan Hint hükümeti, Aakash 2 Tablet'ten 100.000 adet sipariş verdi. (hotmobilepress)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...