Taraftar, pompalı tüfekle sahaya indi!

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Taraftar, pompalı tüfekle sahaya indi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

PTT 1. Ligi'nde Boluspor ile Ankaragücü arasında oynanan maç sonrası elinde pompalı tüfekle sahaya inen Ankaragücü taraftarı herkesin kanını dondurdu.

Atatürk Şehir Stadyumu'nda Boluspor ile Ankaragücü arasında oynanan mücadelenin sonunda sahaya giren bir Ankaragücü taraftarın elinde pompalı tüfekle görüntüsü sosyal paylaşım sitelerinde yer alınca ortalık karıştı. Herkesin tüfeğin nasıl stada girdiğini merak ederken, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar olaya açıklık getirdi. Tüfeğin ruhsatlı ve otobüs şoförüne ait olduğunu söyleyen Durmuşlar, "Şoföre ait ruhsatlı tüfeğe stadyumun dışında arama noktasında el konulmuş. Maçtan sonra da şoföre teslim edilmiş. Oradaki bir taraftar şoförün bir anlık dalgınlığından yararlanıp tüfeği alıp hatıra fotoğrafı çektirmek istemiş. Ekiplerimiz de bunu görerek hemen müdahale etti. Tüfek ruhsatlı olduğu için sahibine teslim edildi. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kişi hakkında da tutanak tutuldu" dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...