HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe'de 'oruç' krizi

Kaynak:
Fenerbahçe'de 'oruç' krizi

FUTBOL Haberleri  / 

Sağlık ekibi ve teknik heyet, aşırı sıcakları ve performans düşüklüğünü hatırlatıp Moussa Sow'un oruca ara vermesini istedi. Ancak Senegalli yıldız bu öneriyi kabul etmedi.

Kanarya'da Moussa Sow sıkıntısı var... Malum ramazan ayındayız. Ve ne ilginçtir ki futbolcuların oruç tutmaları hep tartışmaya yol açmış, polemik konusu olmuştur. F.Bahçe de en önemli forveti Sow'la bu konuda kriz yaşıyor...
Habertürk'ün haberine göre; sağlık heyetinin yakından ilgilendiği Senegalli oyuncunun geçen sezonu sakat tamamlaması ve tam hazır olmamasının yanı sıra bir de oruç tutması endişe yarattı. Aşırı sıcaklar ve idmanlardaki performansının düşüklüğü hatırlatılarak Sow'dan oruç tutmaya bir süre ara vermesi istendi. Amaç oyuncunun eski gücüne tekrar kavuşması ve 1 Ağustos'taki Şampiyonlar Ligi maçında takımdaki yerini alabilmesiydi. Ancak Senegalli yıldız, teknik heyet ve doktorların ricasına karşı çıkarak oruç tutmaya devam edeceğini söyledi.

YÖNETİME RAPOR EDİLECEK
Bu ısrarlı tutum karşısında özellikle teknik heyet sıkıntıya girdi. Aykut Kocaman'ın Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimle yapacağı genel değerlendirmede Sow olayını da masaya yatıracağı ve bu konuda yönetimin de Sow'a telkinde bulunmasıyı isteyeceği belirtildi.

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...