Van Der Vaart'ta sürpriz gelişme

Van Der Vaart'ta sürpriz gelişme

FUTBOL Haberleri

Tottenham'da forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusunu Fenerbahçe'ye teklif eden menajer Rob Janssen, Fenerbahçe'nin karşısına bu kez tam yetki alarak çıkacak.

Sürpriz bir şekilde F.Bahçe'nin gündemine gelen Rafael Van Der Vaart'ta önemli gelişmeler yaşanıyor. Tottenham'da forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusunu Fenerbahçe'ye teklif eden menajer Rob Janssen, Fenerbahçe'nin karşısına bu kez tam yetki alarak çıkacak. Tottenham tarafından yetkilendirilen Janssen, daha önce bir ön görüşme yaptığı sarı-lacivertli yöneticilerle masaya oturacak.
nbsp;
TOTTENHAM'IN ŞARTLARINI SUNACAK
nbsp;Fenerbahçeli yöneticilerden randevu koparan ünlü menajer, Tottenham'ın istediği fiyatı iletecek, ayrıca Van Der Vaart'ın Türkiye'ye gelme koşullarını Fenerbahçeli yetkililerle paylaşacak. Tarafların önümüzdeki hafta içinde İstanbul'da bir araya geleceği, Fenerbahçeli yöneticilerin Tottenham'la bonservis bedelinde anlaşması halinde oyuncunun kendisiyle de pazarlık masasına oturacağı kulislere yansıdı.
nbsp;
HAKLARINI JANSSEN'E DEVREDECEK
nbsp;Bu arada Van Der Vaart'ın, menajeri Robert Geerlings'in, Dubai'den bazı ekiplerle kendisi adına temas kurmasına çok canının sıkıldığı, Rob Janssen'e haklarını devretmeyi planladığı bildirildi. 29 yaşındaki futbolcu, Avrupa'nın dışına çıkmayı istemediğini birçok kez dile getirmişti.
nbsp;
KARİYERİ BÜYÜK BAŞARILARLA DOLU
nbsp;Ajax'ın altyapısından yetişen ve 99 kez Hollanda Milli Takımı'nda oynayan Van Der Vaart, İngiliz Tottenham'dan önce Hamburg ve Real Madrid formaları giydi. nbsp;(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...