Yunanistan'da hayat durdu!

/ Kaynak: İHA
Yunanistan'da hayat durdu!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Yunanistan'da kemer sıkma tedbirleri çerçevesinde ücretlerin ve emekli aylıklarının düşürülmesini protesto eden göstericiler Sintagma Meydanı'nda toplandı. Göstericiler polise taş ve molotof kokteylleri ile saldırdı.

Yunanistan'da kemer sıkma tedbirleri çerçevesinde ücretlerin ve emekli aylıklarının düşürülmesini protesto eden göstericiler Sintagma Meydanı'nda toplandı. nbsp;
Yüzleri maskeli anarşist gruplar polise taş ve molotof kokteylleri ile saldırırken, meydanın bulunduğu Parlamento çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Gösteriler için yaklaşık 4 bin polisin görev yaptığı bildirildi.
Ülkenin iki büyük işçi sendikasının 24 saatlik grev çağrısı yaptığı Yunanistan'da, deniz ve kara ulaşımının durma noktasına gelmesi hayatı felç etti.
Grev uçak seferlerini de etkiledi. Havaalanı çalışanlarının da birkaç saatle katıldığı grev nedeniyle sabah saatlerinde hiçbir sefer yapılamadı.

##tgvideo##


DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...